Știrile Curente

Meteo Horoscop
Furtuni violente în România
Furtuni violente s-au dezlănțuit peste România. Zece judeţe din țară au fost devastate de vijelie. Multe drumuri au fost inundate sau acoperite de gheaţă, zeci de copaci au fost doborâți, iar la București un om a murit strivit de un arbore. Furia naturii nu se oprește aici. Codul portocaliu de furtuni, emis pentru mai multe județe din țară, a fost prelungit până la sfârșitul acestei zile. 

Vijelia din România a provocat distrugeri importante în 17 localităţi din zece judeţe. Din cauza furtunilor violente s-au produs accidente rutiere, multe gospodării au fost inundate, iar zeci de arbori au fost doborâți.

Totodată, în mai multe regiuni din țară, furtuna a venit însoţită de ploi torențiale și grindină de dimensiuni considerabile. 

În Banat, în schimb, au venit ninsorile. Pe crestele munților Ţarcu a nins câteva ore bune, stratul de zăpadă măsurând peste trei centimetri. Temperaturile sunt foarte scăzute pentru această perioadă, înregistrându-se doar patru grade. Amintim că, acum câteva zile, meteorologii români au emis o avertizare de fenomene deosebite, printre care cod portocaliu de furtuni cu averse torenţiale, căderi de grindină şi descărcări electrice. Asta după ce, recent, județul Timiș a fost devastat de vijelii, fiind înregistrate opt decese. 
 
21 September 2017 17:11 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64