Știrile Curente

Meteo Horoscop
Grindină cât oul de găină la Șoldănești
Grindină cât oul de găină în satul Cobâlea din raionul Şoldăneşti. Ploaia cu gheață a căzut în această după amiază și a durat zece minute. 

Internauții au postat pe reţelele de socializare mai multe imagini surprinse la fața locului. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în urma ploilor cu vânt puternic și grindină din după-amiaza zilei de ieri, au fost afectate peste 100 de hectare de livadă în raioanele Florești și Șoldănești. În satul Olișcani, vântul puternic a distrus acoperișul gimnaziului, iar mai multe case din localitatea Chersac, raionul Telenești, au rămas descoperite. Pagubele urmează să fie estimate. În acest weekend, pe întreg teritoriul ţării se așteaptă ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice. Începând de săptămâna viitoare, precipitaţiile vor conteni, iar vremea se va încălzi uşor. Totodată, rămâne în vigoare codul galben de secetă hidrologică şi avertizarea privind pericolul excepţional de incendii de vegetaţie. 
 
21 September 2017 19:29 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64