Știrile Curente

Meteo Horoscop
Situație incertă în cazul lui Chirtoacă
Situație incertă în cazul lui Dorin Chirtoacă. La Curtea de Apel urma să se decidă astăzi dacă primarul suspendat rămâne sau nu în arest la domiciliu, însă o hotărâre în acest sens nu a fost luată. Asta pentru că, potrivit avocaților lui Chirtoacă, pe masa judecătorilor nu erau toate materialele dosarului. De cealaltă parte, procurorul de caz afirmă că, potrivit procedurii, acest lucru nu este necesar. 

Avocata lui Chirtoacă afirmă că, în cadrul ședinței a făcut referire la un articol din Codul de Procedură Penală și a cerut eliberarea clientului său, întrucât judecătorilor nu le-au fost prezentate materialele care ar confirma legalitatea aplicării măsurii preventive. „Cu toate acestea, judecătorii au luat parte procurorului”, afirmă apărătoarea.

Recursul avocaților împotriva deciziei Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, va fi examinat luni, 25 septembrie. Dorin Chirtoacă este învinuit de trafic de influență și corupere pasivă în dosarul parcărilor cu plată. El a fost reținut pe 25 mai și este cercetat în arest la domiciliu. 
 
21 September 2017 19:24 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64