Știrile Curente

Meteo Horoscop
Acuză familia papuc de promisiuni în vânt
Tatăl biciclistului de 21 de ani, care a fost accidentat acum două săptămâni de către ex-ministrul de Interne Gheorghe Papuc, aduce acuzaţii fostului demnitar şi soţiei acestuia. Bărbatul susține că, după impact, cei doi i-ar fi promis să plătească toate serviciile medicale necesare pentru însănătoșirea fiului său, însă acest lucru nu s-a întâmplat.  Tatăl tânărului accidentat în satul Palanca, raionul Ștefan Vodă, mai spune că urmează să-și transfere feciorul de la Chişinău la spitalul raional şi că nu-şi permite să acopere cheltuielile de tratament, mai ales că deja este plin de datorii.
Am încercat să obţinem reacţia fostului ministru de Interne, dar telefonul mobil al acestuia a fost deconectat două zile la rând. Procurorii spun că după producerea accidentului rutier a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă. Dacă va fi găsit vinovat, Gheorghe Papuc riscă de la trei la șapte ani de închisoare. După impact, poliţiştii au declarat că fostul demnitar circula regulamentar atunci când biciclistul de 21 de ani i-ar fi ieșit brusc în față, dintr-o curte. Amintim că Papuc a fost cercetat şi în dosarul 7 aprilie 2009. El a fost condamnat inițial la patru ani de închisoare. Ulterior, însă, instanța superioară l-a obligat să plătească doar o amendă de 20 de mii de lei. 
22 September 2017 17:13 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64