Știrile Curente

Meteo Horoscop
Val de plecări din PL
Deputații liberali pleacă unul după altul din fracțiune și partid. După Iurie Dîrda, și Oleg Ogor a anunțat că părăsește PL-ul și trece în rândul neafiliaților. Într-un mesaj postat pe Facebook, el a scris că liderii formaţiunii încurcă politica partidului și a ţării cu propriile interese. În replică, Mihai Ghimpu a declarat că foștii săi colegi ar fi luat decizia sub presiune.

Reprezentanții PD nu au comentat afirmațiile lui Ghimpu. Fără Oleg Ogor, liberalii rămân cu nouă deputați. Anterior, din fracţiune au mai plecat Artur Gutium şi Vladimir Cernat. În declaraţiile de avere din ultimii doi ani, Ogor spune că deţine un complex de agrement cu terenul aferent în satul Slobozia-Duşca, raionul Criuleni, şi șase terenuri agricole cu suprafaţa totală de peste 65 de hectare în aceeaşi localitate. Iar Iurie Dîrda este considerat unul dintre cei mai bogați deputați. El a declarat pentru 2016 un venit de 11,6 milioane de lei, dintre care doar 216 mii sunt din activitatea de parlamentar. Restul sunt dividende de la două companii de construcţii pe care le deține. 
22 September 2017 17:15 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64