Știrile Curente

Meteo Horoscop
A murit imediat după examenul auto
A murit imediat după examenul pentru obținerea permisului de conducere. Tragedia s-a produs în această dimineaţă, la Secţia Calificare a conducătorilor auto de pe strada Salcâmilor din capitală. La faţa locului a fost solicitată o ambulanţă, însă din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului de 63 de ani. 

Potrivit angajaților instituției, după cinci încercări eșuate de a susţine proba practică, astăzi victima a susţinut în sfârșit testul cu brio. Nu a mai apucat însă să ajungă la ghişeu pentru perfectarea actelor pentru că imediat după ce a coborât din maşină i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit la pământ.

Responsabilii mai afirmă că fișa medicală a bărbatului nu avea nicio mențiune că el ar fi suferit de vreo maladie cardiovasculară.

Mai mult, cei de la Registru susțin că ambulanţa a ajuns la fața locului mult prea târziu, în aproape jurmătate de oră din momentul apelului. În tot acest timp, martorii au încercat să-l resusciteze și au găsit într-un buzunar de-al victimei pastile pentru dureri de inimă.

Solicitat de Jurnal TV, purtătorul de cuvânt al Centrului de Asistenţă Medicală Urgentă, Diana Blanaru, a declarat că victima ar fi făcut un stop cardiac și că ambulanţa a ajuns în mai puţin de zece minute, însă medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva. Menționăm că acesta este primul caz de deces pe poligonul Secţiei Calificare a Conducătorilor Auto din capitală. 
 
25 September 2017 19:19 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64