Știrile Curente

Meteo Horoscop
Dolce&Gabbana, spectacol la Milano
Una dintre cele mai cunoscute case de modă din lume a făcut senzație la Milano. Designerii brandului Dolce & Gabbana şi-au prezentat noua colecție primăvară-vară 2018 în cadrul Săptămânii Modei ce se desfăşoară în acest oraş din Italia. Manechinele care au defilat pe podium au fost transformate în adevărate regine. 

Intitulată „Regina inimilor”, colecția celor de la Dolce & Gabbana a fost prezentată într-un decor amenajat cu diferite cărți de jucat în mișcare. Showul a fost deschis de 13 modele care au purtat corsete negre, specifice anilor 90, preferate de Madonna şi Linda Evangelista.


Spectacolul a continuat însă cu multă culoare. Pentru noua colecţie, creatorii de la Dolce & Gabbana au păstrat toate caracteristicile brandului. Nu au lipsit dantela, pietrele, florile, aurul sau broderiile.

Îmbrăcate în rochii brodate, cu trandafiri în păr sau coroane pe cap, manechinele au fost adevărate regine ale serii. 
 
25 September 2017 19:19 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64