Știrile Curente

Meteo Horoscop
Ploaia arată gropile din asfalt
Ploile din ultimele zile au scos încă o dată la iveală calitatea proastă a lucrărilor de reparaţie pe bulevardul Ștefan cel Mare din capitală. Carosabilul proaspăt renovat este plin de gropi și denivelări, iar acest lucru poate fi văzut cu ochiul liber. 

Din imaginile făcute de fotoreporterul publicației „Jurnal de Chișinău” se observă bine băltoacele formate în şanţurile de pe şosea. Nici șeful Direcției Transport Public a Primăriei Chișinău, Oleg Poiată, și nici adjuncții săi nu au fost de găsit la telefon pentru reacții. Amintim că reparația bulevardului Ştefan cel Mare şi Sfânt a început în 2015 și urma să fie terminată la sfârșitul aceluiași an, însă, termenul de finalizare a lucrărilor a fost amânat de mai multe ori. Anterior, oficialii de la Primărie au spus că reparaţiile nu s-au încheiat şi că firma care le face este responsabilă în acest caz. Renovarea principalei artere şi a altor cinci străzi din centrul capitalei se desfăşoară în cadrul unui proiect finanţat de BERD şi BEI. Valoarea împrumutului este de peste 22 de milioane de euro. 
 
25 September 2017 19:36 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64