Știrile Curente

Meteo Horoscop
Constantinov, reţinut pentru 72 de ore
Fostul preşedinte al Adunării Populare de la Comrat Dmitri Constantinov a fost reţinut aseară pentru 72 de ore. Asta după ce a accidentat un băiat de şapte ani, care a ajuns în comă, la Reanimare. 

Potrivit lui Constantinov, mai mulţi copii se jucau pe marginea unui drum, iar el nu a reuşit să evite impactul cu unul dintre ei, care ar fi sărit în faţa maşinii sale. Băiatul s-a lovit cu capul de asfalt. Iniţial, copilul accidentat a fost internat în spitalul din Comrat, dar noaptea trecută a fost transportat cu Serviciul Aviasan la Institutul Mamei şi Copilului din Chişinău, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Rezultatele testului de alcoolemie ar fi arătat că Dmitri Constantinov nu urcase băut la volan. Acesta s-a aflat în fruntea Adunării Populare de la Comrat între anii 2012 - 2016. La scrutinul de la sfârşitul anului trecut, el a fost scos din cursa electorală, fiind acuzat de tentativă de corupere a alegătorilor. 
 
05 September 2017 17:02 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64