Știrile Curente

Meteo Horoscop
Accidente periculoase în capitală
Zi marcată de accidente. Două automobile s-au răsturnat în urma a două tamponări produse astăzi în capitală. În primul caz s-au ciocnit cu mașinile doi prieteni de-o viaţă, iar în cel de al doilea, două femei. Din fericire, toţi au scăpat cu viaţă. Doar şoferiţele au fost internate în spital. 

La intersecţia străzii Ion Dumeniuc cu bulevardului Mircea cel Bătrân din capitală s-a ciocnit un microbuz Mercedez cu un automobil marca Volvo. Cel din urmă a fost lovit lateral şi aruncat la aproximativ zece metri. Din imaginile de surprinse de o cameră de supraveghere se vede că şoferul autoturismului a executat o manevră la stânga fără să se asigure şi a ajuns direct sub roţile microbuzului. Din fericire, ambii şoferi au scăpat fără nici o zgârietură. Am încercat să vorbim cu ei, dar au refuzat să ne ofere detalii, spunând doar că sunt prieteni şi se cunosc de peste 20 de ani.

Şoferul care va fi găsit vinovat riscă o amendă în valoare de 30 de unităţi covenţionale şi şase puncte de penalizare. În alt caz, două şoferiţe au ajuns la spital după ce s-au tamponat cu maşinile la intersecţia străzilor Ion Ganea şi Mihail Lomonosov din cartierul Malina Mică. Potrivit poliţiei, impactul a avut loc între un automobil de marca Nissan, la volanul căruia se afla o femeie de 62 de ani şi un Hyundai condus de o şoferiţă de 42 de ani. Lovitura a fost atât de puternică încât Hyundai-ul a ajuns cu roțile în sus. În consecinţă, ambele şoferiţe au ajuns la spital. Poliţia investighează circumstanţele producerii accidentului. 
 
06 September 2017 19:27 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64