Știrile Curente

Meteo Horoscop
Chirtoacă, cercetat într-un nou dosar
Primarul suspendat al capitalei este cercetat penal într-un nou dosar. Dorin Chirtoacă este suspectat de depăşirea atribuţiilor de serviciu. Ordonanța de bănuit a fost emisă astăzi. 

Potrivit unui comunicat al CNA, în perioada 1998 – 2013, instanţele judecătoreşti au emis 383 de hotărâri prin care obligau Consiliul Municipal Chişinău să asigure diferitor persoane, dar şi familiilor acestora, spaţiu locativ din fondul public de locuinţe municipale. Astfel, din 2012 până în ianuarie 2017, Primăria Chişinău, reprezentată de către primarul general, a acordat acestora spaţiu locativ cu drept de folosinţă, dar și mijloace financiare pentru procurarea spaţiului locativ în proprietate privată. În cadrul urmăririi penale sunt investigate şi alte persoane care au fost parte la schema infracţională. Cei vizați contribuiau la schimbarea modului de executare a titlurilor. Bănuiții acordau spaţiul locativ cu titlul de folosinţă contra unor favoruri financiare. 
 
06 September 2017 19:26 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64