Știrile Curente

Meteo Horoscop
O nouă înfrângere pentru „Tricolori”
Selecționata Moldovei a suferit o nouă înfrângere în preliminariile Campionatului Mondial și rămâne pe ultimul loc în grupa sa de calificare. 

Cu un public minunat în tribune, care a creat o atmosferă senzațională, echipa lui Igor Dobrovolski a pierdut în fața Țării Galilor cu scorul de 0-2. Golurile galezilor au venit târziu și au fost semnate de Robson-Kanu și Ramsey. Și moldovenii au avut ocaziile lor, cea mai mare fiind ratată de Artur Ioniță, care în loc să șuteze la poartă a pasat în lateral. La scorul de 0-1 Andrei Cojocari a avut șansa să ne aducă un punct însă mingea a fost respinsă de portar. Jucătorii dar și selecționerul Dobrovolski au rămas dezamăgiți de rezultat. Moldova rămâne ultima în grupa sa de calificare cu 2 puncte în 8 meciuri. Până la finalul preliminariilor ”tricolorii” vor mai juca două meciuri, cu Irlanda în deplasare și Austria pe teren propriu. 
 
06 September 2017 19:17 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64