Știrile Curente

Meteo Horoscop
BNM, acuzată de inacţiune
Până la expirarea termenului de prescripţie în privinţa creditelor neperformante luate de grupul Şor de la Banca de Economii au rămas câteva zile, afirmă fostul premier Ion Sturza. Astfel, din cauza lipsei de acţiune din partea BNM, Şor ar putea rămâne cu miliardele furate, spune omul de afaceri. 

Conform primului raport Kroll, patru companii care ar aparţine lui Şor ar datora Băncii de Economii cinci miliarde de lei, scrie Sturza pe pagina sa de Facebook. În sentinţa dată de Judecătoria Buiucani în cazul Şor şi care îl absolveşte pe acesta de puşcărie, este stipulat clar că eventualele compensaţii şi despăgubiri vor fi anunţate în cadrul unui proces civil, proces pe care trebuia să-l înceapă BNM, dar termenul se va prescrie în următoarele zile, adaugă Ion Sturza. Ilan Şor a venit cu o reacţie în care afirmă că nu este beneficiar al banilor sustraşi din sistemul bancar, iar BNM dezminte informația că nu au fost intentate acțiuni în justiție în privința companiilor cunoscute publicului ca „grupul Șor”. 
 
07 September 2017 19:25 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64