Știrile Curente

Meteo Horoscop
Exerciții de intervenție în gaz și fum
Au salvat sinistrați convenţionali și s-au antrenat pentru a acționa prompt în situații de risc. Este vorba despre 28 de angajaţi ai Serviciului Situațiilor Excepționale, care au participat la o competiție de intervenție în spații cu gaze și fum. Conform scenariului, salvatorii și pompierii trebuiau să încheie misiunea în cel mai scurt timp posibil. 

Prima probă la care au au fost supuşi candidații avea scopul de a le testa rapiditatea în timp ce salvează un sinistrat de la înălțime.

Șeful șecției Intervenție din cadrul Direcției de salvatori spune că participanții trebuie să treacă cu brio patru probe.

O altă etapă de testare a fost labirintul plin cu fum. Salvatorii trebuiau să găsească în interior, pe întuneric, un robinet pe care să-l închidă. Întreaga procedură a fost monitorizată cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Competia este organizată timp de două zile consecutiv, iar după proba de mâine vor fi anunțați finaliștii. Echipele câștigătoare vor obține premii în valoare de la două până la patru mii de lei. 
 
07 September 2017 19:30 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64