Știrile Curente

Meteo Horoscop
Moldova, în ultima divizie valorică
Moldova va evolua în a 4-a divizie valorică a Ligii Naţiunilor, noua competiţie organizată de UEFA, care va debuta în luna septembrie a anului 2018. 

Cele 55 de selecţionate de pe continent vor fi împărţite în 4 divizii valorice (A, B, C şi D), în funcţie de poziţia în clasamentul coeficienţilor echipelor naţionale, stabilit de UEFA. Este interesant că naționalele care își vor câștiga Diviziliie vor ajunge la Euro 2020. UEFA urmează să anunţe ulterior procedurile privind tragerea la sorţi. După startul ediţiei inaugurale, va exista un sistem de promovare şi retrogradare în Liga Naţiunilor, urmând ca în funcţie de clasamentul acestei competiţii să fie stabiliţi şi capii de serie pentru viitoarele preliminarii europene, atât pentru Cupa Mondială, cât şi pentru EURO. 
 
07 September 2017 19:10 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64