Știrile Curente

Meteo Horoscop
PL rămâne fără un deputat
Partidul Liberal mai rămâne fără un deputat. Iurie Dîrda a anunțat că părăsește fracțiunea și rămâne în legislativ în calitate de parlamentar neafiliat. 

Într-un mesaj postat pe Facebook, Dîrda afirmă că este victima unei campanii de denigrare și nu-și dorește să fie afectată și imaginea partidului prin intermediul său. Politicianul nu a precizat dacă se retrage și din PL, iar conducerea formațiunii nu a comentat deocamdată plecarea acestuia. Fără Iurie Dîrda, liberalii rămân cu 10 deputați. Anterior, din fracţiune au mai plecat Artur Gutium şi Vladimir Cernat. Iurie Dîrda declară pentru 2016 un venit de 11,6 milioane de lei, din care doar 216 mii sunt din activitatea de deputat. Restul, peste 11 milioane de lei, sunt dividende de la două companii de construcţii pe care le deține. El mai are un Range Rover fabricat în 2013, de peste un milion de lei. 
 
07 September 2017 17:04 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64