Știrile Curente

Meteo Horoscop
Platon spune că a fost bătut
Veaceslav Platon cere pornirea urmării penale pe numele angajaților Peniteniciarului 13 care l-ar fi maltratat după ce afaceristul a depistat două camere video în celula sa. Despre acest lucru au anunțat apărătorii lui Platon, care susțin că o investigație în acest caz a fost doar mimată. Cererea a fost examinată cu ușile închise.

Platon a depus o plângere și cu privire la torturarea sa la cinci zile de la primul incident, care s-a întâmplat pe holurile Judecătoriei Chișinău. Ulterior, instanța a examinat și o cerere în care afaceristul solicită anularea unor sancțiuni care îl privează de dreptul de a beneficia de întrevedere cu soția sa. Tot astăzi, judecătoarea Elena Costiuc a respins o altă plângere depusă de Platon cu privire la accesul la informație. Examinarea solicitărilor va continua pe data de 14 septembrie. 
 
07 September 2017 19:23 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64