Știrile Curente

Meteo Horoscop
Săptămâna modei de la New York
Capitala modei s-a mutat la New York, unde a fost dat startul săptămânii dedicate acestei industrii. Evenimentul a fost deschis de către designerul american Tom Ford. Acesta şi-a prezentat o colecție vestimentară în care s-au regăsit epoleții, paietele și fustele mini. 

Pentru colecția sa de primăvară-vară 2018, celebrul creator de modă Tom Ford s-a inspirat din perioada anilor 90 ai secolului trecut. Silueta feminină este bine conturată în ținutele sale, care au numeroși epoleți, rochii și fuste foarte scurte, asortate cu pantofi cu tocuri amețitor de înalte. 

Tom Ford a inclus creații vestimentare menite să absoarbă lumina sau să o reflecte. Pentru asta, a folosit țesături reflectorizante sau paiete. 

Spectacolul de la New York a fost susţinut în prezenta unui public numeros, de unde nu au lipsit nici vedetele, precum actrița Julianne Moore sau starleta de reality-show Kim Kardashian. 

Prezentarea colecției lui Tom Ford este primul show major din cadrul Săptămânii Modei de la New York. În cele șase zile, cât durează evenimentul, peste o sută de designeri își vor prezenta noile creaţii. 
 
07 September 2017 17:06 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64