Știrile Curente

Meteo Horoscop
Băiatul accidentat rămâne în comă
Se zbate între viață și moarte. Copilul de șapte ani, care pe 4 septembrie a fost lovit puternic cu mașina de către fostul preşedinte al Adunării Populare de la Comrat Dmitri Constantinov, rămâne în comă. În prezent, băiatul se află în Secția Reanimare a Institutului Mamei şi Copilului din Chişinău. 

Între timp, Constantinov, care fusese reţinut pentru 72 de ore, a fost eliberat din izolator şi va fi cercetat în arest la domiciliu, scrie presa din Găgăuzia. Decizia a fost luată ieri de Judecătoria Hânceşti. Potrivit fostului şef al legislativului de la Comrat, accidentul s-a produs în timp ce mai mulţi copii se jucau pe marginea unui drum, iar el nu a reuşit să evite impactul cu unul dintre ei, care ar fi sărit în faţa maşinii. Băiatul s-a lovit cu capul de asfalt. Iniţial, victima a fost internată în spitalul din Comrat, iar apoi a fost transportată cu Serviciul Aviasan la Institutul Mamei şi Copilului din Chişinău, unde a fost operată. Rezultatele testului de alcoolemie ar fi arătat că Dmitri Constantinov nu urcase băut la volan. 
 
08 September 2017 17:02 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64