Știrile Curente

Meteo Horoscop
Hoţi de bobine de frână din lifturi
Ascensoarele din unele clădiri ale capitalei stau nemişcate nu doar pentru că sunt vechi, ci şi din cauza hoţilor. Astfel, liftul dintr-un bloc din sectorul Botanica nu a funcţionat o perioadă de timp după ce au fost furate bobinele de frână ale acestuia. 

Doi bărbaţi de 32 şi, respectiv, 35 de ani sunt suspectaţi de comiterea infracţiunii. Ei au declarat la audieri că au vândut bobinele de frână la un punct de colectare a metalului uzat, întrucât conţin aproximativ patru kilograme de cupru. Acestea au şi fost găsite în locul indicat de hoţi. Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei capitalei, cei doi ar fi comis cel puţin opt astfel de furturi în sectorul Botanica. Ei riscă până la patru ani de puşcărie sau câte o amendă de cel mult 27 de mii de lei. Şi antreprenorii din domeniu sunt rugaţi să informeze serviciul 902 în momentul în care văd pe cineva care vrea să vândă piese de acest tip. 
 
08 September 2017 17:11 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64