Știrile Curente

Meteo Horoscop
Intervenţie SMURD la Făleşti
Femeia care a fost rănită grav în urma exploziei produse duminica trecută într-o casă din satul Hrubna Nouă, raionul Făleşti, a fost adusă ieri la un spital din Chişinău de un echipaj SMURD Iaşi.

Starea victimei în vârstă de 48 de ani continuă să fie gravă. Femeia a suferit arsuri de gradul I - IV pe aproximativ 70 la sută din suprafaţa corpului. Ea a fost preluată de la Făleşti de un elicopter al Serviciului Mobil Urgent de Reanimare şi Descarcerare. Pacienta a fost monitorizată de medici şi paramedici, care spun că aceasta nu a suportat complicaţii pe parcursul zborului. Amintim că în urma exploziei produse pe 3 septembrie, o fetiţă de patru ani, care era nepoata acestei femei, a murit. Corpul neînsufleţit al copilei a fost găsit sub dărâmăturile casei prăbuşite, peste câteva ore de căutări. Deflagraţia ar fi fost provocată de o scurgere de gaze. Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, de la lansarea serviciului SMURD în Republica Moldova, au fost efectuate 33 de intervenţii aeromedicale. 
 
08 September 2017 19:19 44
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64