Știrile Curente

Meteo Horoscop
Mihai Ghimpu, declaraţii contradictorii
Mihai Ghimpu se încurcă din nou în declaraţii. Invitat la un post privat de televiziune, liderul PL a afirmat că nu a comunicat cu Vladimir Plahotniuc şi nu i-a cerut ajutor după arestarea nepotului său, primarul suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă. Asta deşi cu mai puţin de trei săptămâni în urmă declara la un alt post de televiziune că a vorbit cu şeful PD şi se arăta deranjat că nu a fost abordat cu seriozitate de Plahotniuc. 

Iată ce declara Mihai Ghimpu cu aproape trei săptămâni în urmă la un alt post de televiziune.

Amintim că nu este pentru prima dată când Mihai Ghimpu încearcă să ascundă că s-a întâlnit cu Vladimir Plahotniuc. Un astfel de caz a avut loc în iunie 2015, atunci când liderul PL a făcut o criză de nervi fiind solicitat de reporterul Jurnal TV să confirme sau infirme informaţiile apărute pe reţelele de socializare, precum că s-a întâlnit cu Plahotniuc cu două zile mai devreme de protestul organizat de Platforma Civică Demnitate și Adevăr. Mihai Ghimpu a înşfăcat microfonul Jurnal TV şi a plecat agitat, certând echipa de filmare.

Procuratura Generală a refuzat să pornească urmărirea penală pe numele liderului PL, Mihai Ghimpu, în urma plângerii depuse de postul nostru de televiziune pe numele deputatului. 
 
08 September 2017 19:22 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64