Știrile Curente

Meteo Horoscop
Polemici din cauza unui clasament
O celebră revistă americană creează controverse. Totul după ce a realizat un clasament al celor mai bine îmbrăcate personalități. 

Topul a stârnit polemici din cauza că fosta primă doamnă a Statelor Unite Michelle Obama a fost inclusă în listă, în timp ce actuala, Melania Trump, - nu. Acest lucru a provocat nemulțumire printre internauți. Unii i-au acuzat pe reprezentanţii revistei că au luat o decizie influențată de politică, în contextul în care Melania Trump ar fi strălucit aproape la fiecare apariție în public. Nu este pentru prima dată când soția lui Barack Obama se regăsește în acest clasament, însă este primul realizat după schimbarea de putere de la Casa Albă. În listă mai apar premierul canadian, Justin Trudeau, dar și președintele francez, Emmanuel Macron, alături de soția sa, Brigitte. 
 
08 September 2017 17:10 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64