Știrile Curente

Meteo Horoscop
Strivit de roţile unui camion
Un tânăr în vârstă de 22 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui teribil accident rutier produs la intersecţia străzilor Ismail şi Calea Basarabiei. Aflat la ghidonul unui scuter, acesta a ajuns sub roţile unui camion cu remorcă. Poliţia a deschis un dosar penal pentru a stabili circumstanţele în care a avut loc tragedia. 

Nenorocirea s-a produs în jurul orei 14 şi 30 de minute. Tânărul care conducea motoreta a fost strivit de roţile remorcii autocamionului. El a murit pe loc, înainte de venirea medicilor. Şoferul vehiculului, un bărbat în vârstă de 54 de ani, a refuzat să discute cu jurnaliştii, dar poliţiştilor le-a declarat că se consideră nevinovat. Deocamdată, circumstanţele în care a avut loc impactul sunt neclare, spun ofiţerii. Cert este că autocamionul ieşea de pe teritoriul benzinăriei din preajmă şi executa o manevră la dreapta, astfel că trebuia să se asigure. Coliziunea s-a produs în mijlocul intersecţiei, dar poliţia încă nu a stabilit traiectoria pe care a urmat-o tânărul care şi-a pierdut viaţa. În acest caz a fost deschis un dosar penal şi dacă şoferul Kamaz-ului va fi găsit vinovat, acesta riscă până la şapte ani de închisoare cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de patru ani. 
 
08 September 2017 17:04 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64