Știrile Curente

Meteo Horoscop
Suspectaţi de fraude cu terenuri
Şeful unei secţii din cadrul Direcţiei Funciare a Primăriei capitalei şi un om de afaceri au fost plasaţi în arest preventiv pentru 30 de zile, iar un specialist din cadrul aceleiaşi direcţii - pentru 20 de zile. 

Aceştia au fost reţinuţi acum două zile într-un dosar ce vizează fraude cu terenuri. Mai exact, cei trei sunt bănuiţi de abuz în serviciu, exprimat prin deposedarea frauduloasă a administraţiei publice de loturi, în baza unor titluri executorii deţinute de persoane interpuse. În virtutea postului ocupat, funcţionarii ar fi utilizat bazele de date referitoare la terenurile din Chişinău, identificând loturi ce aparţineau municipalităţii, amplasate convenabil solicitanţilor, ale căror valoare putea fi majorată prin alipirea unor terenuri aferente sau prin schimbarea statului zonei, în vederea înstrăinării acestora în mod fraudulos. Aceştia ar fi acţionat de comun acord cu antreprenorul care este suspectat de complicitate. 
 
08 September 2017 19:28 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64