Știrile Curente

Meteo Horoscop
Unirea, abordată la Cabinetul din Umbră
Talk-show-ul "Cabinetul din umbră" a revenit aseară din vacanță, iar primul subiect abordat a fost cel al unei posibile uniri a Republicii Moldova cu România. Dar nu oricum, ci cu mâinile șefului PD, Vladimir Plahotniuc. Un atare scenariu a fost pus în discuție de către realizatorul emisiunii, Val Butnaru, care a remarcat apariţia unui număr mare de postări la această temă în mediul virtual. "Asemenea zvonuri au misiunea de a dezbina și mai mult societatea, iar în urma acestui proces ar beneficia tot Plahotniuc", a comentat unul dintre invitați. 

Val Butnaru susține că a observat în ultima vreme pe rețelele de socializare tot mai multe articole despre o posibilă unire a Republicii Moldova cu România, proces pe care l-ar iniţia Vladimir Plahotniuc. Pe marginea acestui eventual scenariu s-au pronunțat jurnalistul şi membrul Platformei Civice Demnitate și Adevăr Vasile Năstase, precum și comentatorul politic Vlad Țurcanu.

Vladimir Plahotniuc nu a comentat declarațiile cu pricina. 
 
08 September 2017 19:21 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64