Știrile Curente

Meteo Horoscop
„Numirile, etapă nouă în jocul politic”
Numirile din Guvernul Filip marchează o nouă etapă în jocul politic, iar pasivitatea șefului statului lasă loc de interpretări. Este una dintre opiniile exprimate la ediția de aseară a talk-show-ului „Ora expertizei”, în care s-a discutat despre depunerea jurământului de învestitură de către noii-vechi miniștri, anunțați de către șeful PD, Vladimir Plahotniuc. Spiritele s-au încins când a fost adusă în dezbatere atitudinea președintelui Igor Dodon în acest caz.  Discuțiile au atins și atitudinea șefului statului în acest caz, dar și procedura de învestitură. S-a lăsat cu polemici și replici acide.
La emisiune au fost invitați și reprezentanți ai Partidului Socialiștilor, însă majoritatea și-au motivat refuzul prin faptul că nu sunt în țară. Cei vizați nu au comentat declarațiile.


 
11 January 2018 19:44 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64