Știrile Curente

Meteo Horoscop
Revelionul în Italia, o petrecere ca acasă
Moldovenii din Italia au sărbătorit cu mult fast Anul Nou. Dornici de tradițiile de acasă, s-au adunat și au dat o petrecere aşa cum se face la noi. Cum s-au distrat, dar și ce înseamnă pentru ei sărbătorile printre străini, vedem chiar acum.  La Treviso, în Italia, moldovenii și românii s-au adunat pentru a întâmpina 2018 cu muzică și tradiții populare. Cei peste două sute de invitați au cântat, au dansat și au simțit pentru câteva ore în atmosfera de acasă. Cea care le-a cântat și le-a potolit dorul de muzica populară a fost interpreta Irina Antoci, stabilită în Italia.
Interpreta nu a renunțat la muzică nici la mii de kilometri distanță de casă și încearcă de fiecare dată să-i uimească pe conaționali cu noi piese și colaborări. Conaționalii au sărbătorit cu mult fast până în prima dimineaţă din 2018. 
11 January 2018 21:15 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64