Știrile Curente

Meteo Horoscop
Un caz de pedofilie dezbină poliţia română
Un scandal de pedofilie a declanșat un adevărat război la nivel politic în România. Totul după ce un polițist de patrulare a fost arestat preventiv pentru agresarea sexuală a mai multor copii. În acelaşi timp, se fac cercetări în legătură cu felul în care a acţionat poliţia de la București în aceste cazuri, existând suspiciuni de muşamalizare.  Alerta printre poliţiştii bucureşteni a fost dată la începutul acestui an, când un agent rutier a fost acuzat de către părinții a doi minori că le-a agresat sexual copiii de 5 şi, respectiv, 9 ani în liftul unui bloc. Deși totul s-a întâmplat sub camerele de supraveghere, individul de 45 de ani a fost reținut abia după două zile, timp în care colegii acestuia încercau să-l identifice. Cazul a provocat un adevărat război între oamenii în uniformă și nu doar. Şeful Poliţiei Române l-a suspendat pe superiorul agentului acuzat de pedofilie, însă ministrul de Interne insistă chiar pe demiterea şefului Poliţiei.
Premierul Mihai Tudose nu a fost însă de acord şi, i-a dat în schimb, șefului Poliției din București un ultimatum. Acesta are o săptămână la dispoziție să raporteze cum a fost posibil ca un agent cu grave deviaţii comportamentale a continuat să lucreze, deşi a fost prins în flagrant când agresa sexual o tânără. Între timp, individul acuzat de pedofilie se află în arest preventiv pentru o lună. De acest caz se ocupă Parchetul General de la București. Potrivit presei din România, el este cercetat pentru cel puţin 15 acuzaţii de agresiune sexuală. Ultimul caz ieşit la iveală a avut loc în 2015. Poliţistul cu pricina este bănuit că atunci a urmărit și agresat sexual trei fetiţe. Procurorii români urmează să cerceteze şi modul în care în 2016 a fost clasată o anchetă în care suspectul era acuzat că a agresat sexual o femeie în scara unui bloc, în timp ce purta uniforma de polițist. 
11 January 2018 19:43 7
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64