Știrile Curente

Meteo Horoscop
Din inimă pentru Paulina Enachi
A primit un diagnostic crunt chiar din primele clipe de viață, iar singura ei salvare este o intervenție urgentă la o clinică din Turcia. O fetiță de doar un an și jumătate s-a născut cu o maladie extrem de gravă și are nevoie de cel puțin 35 de mii de dolari pentru investigații și tratament, inclusiv chirurgical. Împreună putem pune mână de la mână pentru a salva viața Paulinei Enachi. 

Mama Paulinei a observat că ceva nu este în regulă cu fetița ei imediat după ce a adus-o pe lume. Micuţa s-a născut cu un hemangiom, o tumoare extrem de rară a vaselor de sânge. Maladia îi pune viaţa în pericol şi nu-i permite să aibă parte de o copilărie luminoasă.

Medicii care au examinat-o până acum pe Paulina nu au îndrăznit să opereze fetița, s-au temut că n-ar rezista. Unii chiar au propus amputarea, lucru pe care părinții nu l-au putut accepta.

Tot ce-și doresc acum părinții Paulinei este să o vadă sănătoasă. Dar pentru aceasta au nevoie de o speranţă - un medic care să poată salva micuța. L-au găsit la mii de kilometri, în Turcia, însă nu dispun de banii necesari. Soții trebuie să adune 35 de mii de dolari, o sumă mult peste puterile lor, de aceea fac un apel la solidaritate și generozitate.

Pe pagina Caritate.md, la capitolul „Din inimă pentru Paulina Enachi”, oricine poate face o donație pentru a salva un copil nevinovat. Împreună putem face lucruri mărețe! 
 
12 January 2018 19:27 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64