A primit un diagnostic crunt chiar din primele clipe de viață, iar singura ei salvare este o intervenție urgentă la o clinică din Turcia. O fetiță de doar un an și jumătate s-a născut cu o maladie extrem de gravă și are nevoie de cel puțin 35 de mii de dolari pentru investigații și tratament, inclusiv chirurgical. Împreună putem pune mână de la mână pentru a salva viața Paulinei Enachi.

Mama Paulinei a observat că ceva nu este în regulă cu fetița ei imediat după ce a adus-o pe lume. Micuţa s-a născut cu un hemangiom, o tumoare extrem de rară a vaselor de sânge. Maladia îi pune viaţa în pericol şi nu-i permite să aibă parte de o copilărie luminoasă.

Medicii care au examinat-o până acum pe Paulina nu au îndrăznit să opereze fetița, s-au temut că n-ar rezista. Unii chiar au propus amputarea, lucru pe care părinții nu l-au putut accepta.

Tot ce-și doresc acum părinții Paulinei este să o vadă sănătoasă. Dar pentru aceasta au nevoie de o speranţă - un medic care să poată salva micuța. L-au găsit la mii de kilometri, în Turcia, însă nu dispun de banii necesari. Soții trebuie să adune 35 de mii de dolari, o sumă mult peste puterile lor, de aceea fac un apel la solidaritate și generozitate.

Pe pagina Caritate.md, la capitolul „Din inimă pentru Paulina Enachi”, oricine poate face o donație pentru a salva un copil nevinovat. Împreună putem face lucruri mărețe!