Știrile Curente

Meteo Horoscop
În vizită la bătrânii solitari
Mai mulţi moldoveni stabiliţi în străinătate s-au mobilizat pentru a aduce bucurii unor vârstnici din satul Gradişte, raionul Cimişlia. Împreună cu un grup de tineri de aici, au împărţit cadouri persoanelor care au depăşit vârsta de 70 de ani. Totul în cadrul unei campanii cu genericul "De Crăciun, fii mai bun!". 

Aşa-numiţii "colindători" sunt mai mulţi tineri stabiliţi în România, Italia, Spania, dar şi Republica Moldova. Ei au adunat pachete cu diverse produse alimentare şi apă, iar apoi le-au bătut în uşă celor mai vârstnici locuitori ai satului Gradişte din raionul Cimişlia. Unii bătrâni au recunoscut că nimeni nu le-a mai călcat pragul de mult timp, aşa că au fost emoţionaţi până la lacrimi.

Reacţia oamenilor în etate, care s-au ales pe neprins de veste cu un cadou de Crăciun, i-a înduioşat până şi pe iniţiatorii campaniei. Mulţi dintre pensionari i-au îmbrăţişat şi au spus că au văzut aşa ceva doar la televizor. În total, au fost împărţite 92 de pungi cu daruri. 
 
08 January 2018 19:25 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64