Știrile Curente

Meteo Horoscop
Morcovi umpluţi cu marijuana
În loc de sarmale sau alte bucate tradiţionale, un deţinut de la penitenciarului din Rezina era cât pe ce să primească morcovi umpluți cu... marijuana. 

S-a întâmplat în ajunul Crăciunului pe stil vechi, atunci când angajaţii închisorii au prevenit introducerea prin pachetul cu produse alimentare a substanțelor interzise. Astfel, la punctul de trecere și control al puşcăriei s-a prezentat o femeie de 58 de ani, care urma să transmită un colet. În urma verificării acestuia, gardienii penitenciarului au descoperit un pachet cu morcovi. În trei dintre legume erau ascunse seringi de 10 mililitri pline cu masă vegetală tocată, asemănătoare cu marijuana. Substanța interzisă urma să ajungă la un deținut de 28 de ani. Acum, femeia riscă să fie cercetată contravențional sau chiar penal. 
 
08 January 2018 19:27 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64