Știrile Curente

Meteo Horoscop
Curge cheful din belșug
Continuăm șirul materialelor despre luxul, în care-și duce viața Ilan Șor, controversat om de afaceri și primar de Orhei. Petrecerile date de către acesta sunt mai mult decât grandioase. Plăcerea de a chefui costă sute de mii de euro. Zilele sale de naștere, sau ale rudelor, sunt sărbătorite cu multă pompă. Cu focuri de artificii, ca la sărbători naționale. Nunta sa, făcută nu oriunde, ci tocmai în Palatul republicii, i-a lăsat pe invidioși cu gura căscată. Lista de invitați la aceste petreceri vorbesc, însă, și despre o altă „bogăție” a fostului președinte al Consiliului de Administrație al BEM. Poate chiar despre cea mai mare bogăție a lui - relațiile, pe care le are cu persoane influente în politica și businessul moldovenesc. 

La petrecere ar fi fost 400 de invitați. Pe internet au apărut nu doar imagini postate de miri, ci și un video făcut de către unul dintre nuntași. Aici apare fostul președinte al Republicii Moldova, (5)șeful comuniștilor, Vladimir Voronin, care le-a rostit și un toast tinerilor însurăței. Nunta a fost moderată de interpreții ruși Nicolai Baskov și Lera Kudreavțeva(3). Potrivit unor surse media, în afară de plata pentru serviciile de prezentare a evenimentului, Baskov ar fi primit de la unul dintre invitați 30 de mii de dolari pentru o singură melodie, cântată la comandă. Din Rusia, la petrecere au fost chemați Filip Kirkorov, Alexandr Buinov, (4) Irina Alegrova și Valentin Iudașkin. Se presupune că aceștia au fost invitați din partea miresei, în timp ce mirele a adus la eveniment persoane importante din politica și businessul moldovenesc. Doi foști șefi de stat - Vladimir Voronin și Petru Lucinschi. Actualul șef la președinție, Igor Dodon. Fostul șef al Vămii, Tudor Balițchi. Fostul ministru de Interne, Gheorghe Papuc. Fostul primar de Chișinău, Serafim Urechean. Fostul deputat Chiril Lucinschi. Actualul ministru al Apărării, Eugen Sturza. Proaspătul șef de la Justiție, Alexandru Tănase. Președintele Confederației Naționale a Sindicatelor, Oleg Budza. Sunt numele foștilor și actualilor stăpâni ai momentului, care se văd în imaginile de la eveniment sau au fost filmați intrând acolo. Din lumea afacerilor a venit Gabriel Stati, fiul miliardarului Anatol Stati, care a îndeplinit și rolul de martor la oficierea căsătoriei civile, potrivit tradițiilor rusești. În sală poate fi observat și Serghei Iaralov, vicepreședintele Partidului Democrat, considerat un om de încredere de-al oligarhului de la șefia PD, Vladimir Plahotniuc.

 
10 February 2018 19:50 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717