Știrile Curente

Meteo Horoscop
Copilă bătută crunt de bunica sa
O fetiță de doi ani a ajuns în stare gravă la spital după ce ar fi fost bătută cu bestialitate de către bunica sa. Incidentul a avut loc noaptea trecută în orașul Sângerei. 

Potrivit poliției, mama micuței, cei doi copii ai săi, în vârstă de doi și, respectiv, patru ani, precum și iubitul ei au mers în vizită la mama acestuia. Seara, au lăsat copiii în grija femeii de 47 de ani şi au plecat în oraş. Când au revenit, însă, fetița era plină de vânătăi pe față. A fost chemată îndată o ambulanţă, care a transportat-o pe victimă la spital. Medicii au constatat că micuța a suferit un traumatism cranio-cerebral, comoţie, dar și diverse leziuni ale feței și ochilor. Tot doctorii au anunțat poliția, care a inițiat o anchetă. Bunica nu și-a putut explica gestul. 
 
12 February 2018 17:00 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717