Știrile Curente

Meteo Horoscop
Perioada festivalurilor spectaculoase
Buna dispoziție a pus stăpânire pe mai multe orașe din diferite colțuri ale lumii. Asta pentru că în această perioadă au loc cele mai cunoscute festivaluri. În Brazilia se dă lupta dansatorilor de samba, iar în Italia are loc războiul... portocalelor. 

Explozie de culoare și atmosferă incendiară pe străzile orașului Rio de Janeiro, unde e în plină desfăşurare cel mai mare și renumit carnaval din lume. 

Cel mai așteptat moment este defilarea școlilor de samba, care a debutat cu o abundenţă de paiete și uriaşe care alegorice, decorate spectaculos.

Este mare veselie și în oraşul italian Ivrea, în apropiere de Milano, unde în aceste zile se dă tradiționala bătălie cu portocale. Localnicii au îmbrăcat costume de epocă și s-au bombardat reciproc cu tone de astfel de fructe, care au fost transformate în proiectile. Potrivit organizatorilor, în cadrul acestui eveniment sunt folosite doar portocalele care sunt prea moi pentru consum.
 
12 February 2018 17:08 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717