Știrile Curente

Meteo Horoscop
Sistemul de pensii, în colaps
Sistemul de pensii trebuie reformat. În caz contrar, riscăm să ajungem într-un colaps social și economic. Afirmațiile au fost făcute de către invitații emisiunii ”60 de minute”, la Jurnal TV. Participanții la discuții au constatat că, în timp ce unii funcționari beneficiază de alocații generoase la bătrânețe, cetățenii de rând abia dacă își pot asigura minimul necesar. 

Deși autoritățile s-au lăudat că reforma sistemului de pensii ar fi majorat alocațiile beneficiarilor, președintele Uniunii Pensionarilor afirmă contrariul. Dimpotrivă, solicitările persoanelor în etate au rămas fără răspuns, susține Victor Leancă.

Într-o situație mai dificilă sunt persoanele, care beneficiază de pensie pentru grad de dizabilitate.

În timp ce unii cetățeni o duc din greu în mai greu, funcționarii își asigură o bătrânețe liniștită, au remarcat participanții la discuții. 

În cadrul emisiunii a fost organizat și un televoting. Oamenii au fost întrebați dacă li s-au majorat pensiile în rezultatul reformei guvernului Filip. Astfel, 215 participanți au răspuns negativ și doar 25 au spus că alocația s-a mărit. 
 
12 February 2018 19:25 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717