Știrile Curente

Meteo Horoscop
A distrus zece mașini dintr-o lovitură
Zece automobile au fost distruse dintr-o singură lovitură. S-a întâmplat în orașul Constanţa, iar făptașa este o femeie care a pierdut controlul maşinii pe care o conducea, a pus la pământ un stâlp de electricitate, iar apoi s-a rostogolit peste vehiculele parcate. 

Șoferița de 37 de ani a provocat un adevărat dezastru pe o stradă din Constanța. Presa din România scrie că ea a intrat cu viteză într-o intersecţie şi nu a mai putut să ţină volanul sub control. A lovit cu putere un stâlp de iluminat, pe care l-a pus la pământ, a măturat pilonii care protejează trotuarul, a lovit toate autoturismele parcate care i-au ieșit în cale și a aterizat, în cele din urmă, cu roțile în sus, peste alte două mașini.

Femeia a reuşit să iasă singură din maşina răsturnată, înainte ca ambulanţa să ajungă la ea. Deși a suferit răni minore, ea a fost transportată la spital. În schimb, proprietarii automobilelor avariate au rămas terifiați de haosul produs. 

Șoferița a fost supusă testului de alcoolemie, care a arătat că ea NU era băută. Poliția din Constanța a deschis o anchetă pe seama acestui caz. 
 
13 February 2018 19:29 17
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717