Știrile Curente

Meteo Horoscop
Au găsit vinovații pentru mizerie
La Primăria capitalei continuă căutarea vinovaților pentru mizeria din oraș. De această dată, edilul interimar i-a vizat pe angajații firmelor de construcții, în special pe șoferii de camioane. Potrivit Silviei Radu, anume ei ar împrăștia noroiul pe străzi. Ea uită însă de trotuare, care nu sunt mai curate decât carosabilul. Așa-zisa soluție cerută ieri de primarul interimar există de fapt de ceva timp și antreprenorii din construcții spun că respectă prevederile legislației, iar oamenii de rând susțin că gropile din carosabil reprezintă o problemă mult mai mare. 

Silvia Radu le-a cerut pretorilor să meargă în control pe șantierele de construcții și să se asigure că autovehiculele de mare tonaj sunt spălate înainte de a ieși pe străzi.

Reprezentanții unor preturi, care nu au vrut însă să facă declarații în fața camerei, ne-au spus că NU este o noutate că vehiculele care ies de pe șantiere trebuie să fie curate. Iar angajații unor firme de construcții susțin că respectă această regulă. 

În același timp, locuitorii capitalei spun că autoritățile municipale ar trebui să fie preocupate în primul rând de reparația drumurilor. 

Purtătorul de cuvânt al Primăriei capitalei, Vadim Brânzaniuc, a confirmat că subiectul abordat la ședința de ieri a serviciilor municipale nu este o noutate și că de două ori pe an, primăvara și toamna, sunt emise dispoziții privind asigurarea curățeniei în oraș. 
 
13 February 2018 17:06 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717