Știrile Curente

Meteo Horoscop
Cauza preliminară, eroare de pilotaj
Cauza preliminară a accidentului aviatic produs duminica trecută în apropiere de Moscova ar fi o eroare de pilotaj. Este prima concluzie la care au ajuns anchetatorii ruși, după ce au analizat datele uneia dintre cutiile negre. 

Membrii Comitetului Interstatal de Aviație au observat că piloții au uitat să activeze sistemul de încălzire pentru senzorii exteriori ai aeronavei, care stabilesc viteza aparatului. În timpul zborului, din cauza temperaturilor scăzute, aceștia au înghețat, lucru care a dus la raportarea unor date incorecte la bord. Piloții ar fi făcut apoi o serie de manevre greșite și aeronava s-a prăbușit pe un câmp înzăpezit, la doar câteva minute de la decolarea de pe aeroportul Domodedovo din Moscova. Toți cei 71 de oameni aflați la bord au murit.
 
13 February 2018 19:27 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717