Știrile Curente

Meteo Horoscop
Furnizorul de căldură, contrazis
Furnizorul de căldură, contrazis de oamenii de rând. În timp ce reprezentanții „Termoelectrica” spun că, în ianuarie, locuitorii capitalei au plătit mai puțin pentru căldură în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut, unii consumatori afirmă că nu prea au simțit diferența de preț. Alţii, dimpotrivă, susțin că anul acesta plătesc mai mult. Totodată, prestatorul de servicii a evitat să spună în comunicat că reducerea de tarif este explicată prin iarna mai blândă.

Dacă, iniţial, în comunicatul furnizorului de căldură nu se preciza din ce cauză facturile din luna ianuarie a acestui an sunt mai mici decât cele din aceeaşi perioadă a anului trecut, ulterior, când a fost solicitat de reporterul Jurnal TV, directorul general al „Termocom” a recunoscut că motivul ar fi vremea mai caldă. 

Potrivit responsabililor de la „Termoelectrica”, facturile la căldură pentru locuinţele de până la 50 de metri pătraţi sunt, în medie, de 800 de lei sau cu până la 40 de lei mai puțin în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. Cei care locuiesc într-un apartament de două ori mai mare au achitat pentru luna trecută între 1200 şi 1700 de lei. 
 
13 February 2018 19:26 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717