Știrile Curente

Meteo Horoscop
Slusari: Vom veni cu oameni integri
„Preocuparea noastră majoră e să le oferim oamenilor, la scrutinul din acest an, o garnitură solidă de candidați integri, profesioniști și rezistenți în fața acestui regim criminal.” Este una dintre declarațiile vicepreședintelui Platformei Demnitate și Adevăr Alexandru Slusari, care a oferit un interviu portalului Oficial.md. Ce subiecte au mai fost abordate, vedeți în cele ce urmează. 

Vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr afirmă că formațiunea susține toate eforturile societății civile de a reveni la sistemul proporțional de vot prin organizarea unui referendum legislativ și că se pregătește pentru orice evoluție în domeniul politic.

În altă ordine de idei, Alexandru Slusari a vorbit și despre persecuțiile la care sunt supuși membrii Platformei Demnitate și Adevăr, dar și oricare altă formațiune anti-sistem. De menționat că anterior PD și PSRM au negat că ar avea un parteneriat. 
 
13 February 2018 19:22 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717