Știrile Curente

Meteo Horoscop
Grigoriu, despre acțiunile Platformei DA
Republica Moldova merită o șansă de schimbare, iar două formaţiuni - Platforma DA și PAS - pot deveni o alternativă actualei guvernări. Este opinia vicepreședintei Platformei Demnitate și Adevăr Inga Grigoriu, exprimată în cadrul unui interviu pentru portalul Tribuna. În context, Grigoriu s-a referit la campaniile formațiunii și la referendumul de anulare a sistemului mixt de vot.  Inga Grigoriu a precizat că e în plină desfăşurare campania națională „Un milion de mâini strânse din inimă”, în cadrul căreia membrii formațiunii și-au propus să ajungă în fiecare localitate din Republica Moldova pentru a le cunoaște problemele. O altă campanie națională este „Diaspora Acasă”.
Pe lângă campaniile naționale, vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr a subliniat că formațiunea desfășoară acțiuni și la nivel local, în care se implică activ organizația de femei. În altă ordine de idei, Inga Grigoriu a fost întrebată despre inițiativa societății civile de a organiza un referendum de anulare a sistemului mixt de vot. Întrebată despre blocul creat între Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidaritate, Inga Grigoriu a menționat că în prezent continuă elaborarea mecanismelor de selectare și prezentare a unei liste comune de candidați, care vor trece prin prisma filtrelor de integritate, profesionalism și meritocrație. "Republica Moldova merită o nouă și veridică șansă de relansare și de schimbare, trebuie să oferim cetățenilor o adevărată alternativă actualei guvernări și întregii clase politice", a conchis vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr. 
14 February 2018 19:40 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717