Știrile Curente

Meteo Horoscop
Opinii: Modificările, un act fariseic
Legea care interzice propaganda rusească la posturile de televiziune de pe teritoriul Republicii Moldova este un act fariseic prin care șeful PD a dorit să-și facă o imagine pozitivă în fața liderilor din occident. Afirmațiile au fost făcute de unii invitați ai emisiunii ”Ora Expertizei”, după ce modificările au intrat în vigoare. În opinia unor experți media, efectele noilor prevederi din Codul Audiovizualului s-ar putea să nu aducă rezultatele așteptate, în condițiile în care există o puternică propaganda internă.  O opinie separată a avut deputatul PSRM Vasile Bolea, care i-a contrazis pe ceilalți invitați, fapt care a provocat un val de replici.
Spiritele s-au încins și mai mult atunci când socialiștii au fost acuzați că fac propagandă și răspândesc falsuri împreună cu formațiunea de la guvernare. Așa-numita „lege anti-propagandă” a fost votată de Parlament la sfârșitul anului trecut. Întâmplător sau nu, modificările au fost adoptate la scurt timp după ce presa de la Moscova a scris despre faptul că Vladimir Plahotniuc este cercetat penal în Rusia pentru omor şi tentativă de omor.
14 February 2018 19:37 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717