Știrile Curente

Meteo Horoscop
Saakașvili a ajuns în Olanda
Ex-președintele Georgiei Mihail Saakașvili, pe care autorităţile de la Kiev l-au expulzat zilele trecute în Polonia, a ajuns deja în Olanda. El a fost surprins pe aeroportul din Amsterdam. De altfel, Saakașvili a şi anunțat anterior că anume în acest oraș vrea să-și petreacă timpul alături de membrii familiei sale.  Colegii politicianului au postat pe rețelele de socializare o fotografie cu Mihail Saakașvili care tocmai aterizase din Varşovia pe aeroportul din Amsterdam. Ieri, fostul preşedinte al Georgiei a anunțat că vrea să meargă în Olanda, pentru a-și petrece timpul cu familia sa. Ulterior, a menționat că, după această călătorie, și-ar dori să se implice în activități politice în Europa. Saakașvili se afla până acum în Polonia, țară în care a fost expulzat de autoritățile ucrainene. El continuă să denunțe felul în care a fost reținut și urcat într-un avion privat cu destinația Varșovia.
Mihail Saakașvili a devenit de ceva timp cel mai aprig opozant al lui Petro Poroșenko, pe care îl acuză de corupție. De altfel, din acest motiv a pierdut cetățenia Ucrainei, după ce își dăduse demisia din funcția de guvernator al regiunii Odesa. 
14 February 2018 19:36 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717