Știrile Curente

Meteo Horoscop
Au ajuns la destinație după 20 de ore
În cazul transportatorilor moldoveni, o călătorie cu avionul poate dura cât una cu microbuzul. Zeci de pasageri ai cursei Roma-Chișinău, care urmau să plece încă ieri, la ora 15:30, din capitala Italiei, au ajuns la destinație abia peste 20 de ore. Asta după ce, potrivit reprezentanților Air Moldova, au fost descoperite probleme tehnice la aeronavă. Călătorii afirmă că, deși inițial li s-a spus că vor zbura în aceeași zi, cu întârziere, totuși, după mai multe ore de așteptare, au fost debarcați și duși în aeroport, iar apoi au fost anunțați că vor pleca a doua zi.  Rudele mai multor călători spun că au făcut aseară cale întoarsă de la aeroport, pentru a veni astăzi din nou.
Pasagerii cursei Roma-Chișinău spun că au fost îmbarcați și apoi anunțați că avionul va decola cu întârziere din cauza unei probleme tehnice. Mai apoi, însă, au fost dați jos din aeronavă și duși în aeroport, unde au fost îndemnați să aștepte.
Acestă femeie spune că a plecat în Italia în vacanță și avea un bilet tur-retur, dar pentru că nu dispunea de un cont bancar cu destui bani și de o invitație, a fost întoarsă din drum. Mai mult, ea a rămas și fără bagaj.
Reprezentanții companiei de s
06 February 2018 19:45 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717