Știrile Curente

Meteo Horoscop
Primarul din Viișoara ar face legea
E primar şi face ce vrea în satul său. Cătălin Bogdan, şeful administraţiei locale din Viișoara, raionul Glodeni, l-ar fi amenințat pe fiul unui bărbat maltratat săptămâna trecută de către un vecin că, dacă nu-l va ierta pe agresor, o va păţi rău. Primarul de Viişoara, ales pe listele Partidului Democrat, respinge acuzațiile și spune că nu a fost înțeles corect.  Ivan Spatari, fiul bărbatului agresat, care este stabilit în America, spune că amenințările din partea primarului au venit la câteva zile după ce tatăl său a fost bătut cu bestialitate de către un vecin. Cătălin Bogdan i-ar fi spus să nu caute dreptate, pentru că nu o va găsi.
Săteanul bătăuş își recunoaște fapta şi încearcă acum să potolească spiritele cu o... compensaţie bănească.
Primarul din Viișoara spune că ar fi încercat doar să aplaneze situația și nicidecum nu a amenințat pe cineva.
Acum, rudele bărbatului internat la Spitalul raional Glodeni doresc și mai mult ca făptașul să fie pedepsit pentru ce a făcut.
La sfârșitul săptămânii, un bărbat de 52 de ani, din satul Viişoara, raionul Glodeni, a ajuns la spital după ce a fost bătut cu bestialitate de către un vecin chiar în curtea casei sale. Bănuitul de 42 de ani a legat-o pe victimă şi a bătut-o cu pumnii şi picioarele. În prezent, făptașul este cercetat penal și ar putea să-și petreacă următorii doi ani după gratii. 
06 February 2018 19:46 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717