Știrile Curente

Meteo Horoscop
Citiți mâine în „Jurnal de Chișinău”
Reparația șoselei R6M1-Ialoveni a eșuat din cauza unor funcționari corupți. O investigație a reporterilor ”Jurnal de Chișinău” scoate la iveală scheme, prin care au fost furate sute de mii de euro! În ediția de mâine a publicației ”Jurnal de Chișinău” aflați cum responsabili din cadrul Administrației de Stat a Drumurilor au trucat mai multe licitații și au pus în buzunar aproape 700 de mii de euro, bani publici. 

Investigația a scos la iveală și faptul că mai mulți funcționari care au fost destituiți atunci din funcție pentru că ar fi cauzat prejudicii financiare statului au fost ulterior restabiliți de instanțele de judecată. Tot în ediția de mâine a publicației ”Jurnal de Chișinău” o să aflați ce spun experții referitor la scandalul produselor lactate.

Tot în ediția de mâine citiți despre primarii din 16 sate care au semnat Declarația de reunire cu România și aflați de ce s-a făcut acest lucru.

Ce cred istoricii despre unirea simbolică cu România citiți în ediţia de mâine a publicaţiei "Jurnal de Chișinău. Ziarul poate fi cumpărat din toate chioșcurile. 
 
08 February 2018 19:30 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717