Știrile Curente

Meteo Horoscop
Elena Cobzac, promovată la CSJ
O nouă judecătoare la Curtea Supremă de Justiție. Parlamentul a votat astăzi pentru candidatura Elenei Cobzac, propusă de către Consiliul Superior al Magistraturii în urma unui concurs în care a fost singura candidată la această funcție. Numirea ei a provocat întrebări din partea deputaților din opoziție. 

Întrucât judecătoarea părea să ezite la răspuns, în ajutor a sărit președintele Parlamentului. 

În final, candidatura Elenei Cobzac a întrunit numărul necesar de voturi. Despre judecătoarea Elena Cobzac presa a scris că a făcut parte din completul de judecată care a examinat contestațiile privind măsurile de arest aplicate în privința lui Grigore Petrenco, Vladimir Filat și Ilan Șor. Potrivit declarației sale de avere din 2016, Cobzac deține un apartament și o casă de vacanță. Judecătoarea mai indică o mașină Mazda, fabricată în 2007, pe care a cumpărat-o în 2015 cu 15 mii de lei. 
 
08 February 2018 19:33 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717