Știrile Curente

Meteo Horoscop
Mihai Ghimpu, dezvăluiri "Din interior"
Vladimir Plahotniuc controlează toate instituţiile din stat, fostul şef al BNM, Dorin Drăguţanu a devenit unealta liderului PD imediat ce a ajuns în funcţie, iar Plahotniuc este vioara principală în relaţia cu Igor Dodon. Declaraţiile îi aparţin liderului PL, Mihai Ghimpu şi au fost făcute în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune. Acesta a făcut mai multe dezvăluiri despre împărţirea funcţiilor şi jocurile din culisele AIE 1. 

Deşi a fost o perioadă a fost mai rezervat în declaraţii, liderul PL, Mihai Ghimpu a făcut mai multe dezvăluiri din culisele guvernării din care a făcut parte. Andrei Popov, deputat în timpul AIE-1, a făcut o incursiune în luna octombrie a anului 2009, atunci când partidele care câştigaseră puterea, împărţeau între ale instituţiile de forţă, iar Procuratura Generală a ajuns sub controlul Partidului Democrat.

Mihai Ghimpu a fost întrebat câţi dintre cei 50 de primari, care au fost aleşi în 2015 pe listele PL, au mai rămas în formaţiunea sa.

Mihai Ghimpu spune că imediat după numirea lui Dorin Drăguţanu în funcţia de guvernator al Băncii Naţionale, şi-a dat seama că acesta îi face jocul lui Plahotniuc.

Mihai Ghimpu a făcut dezvăluiri şi despre relaţia dintre Vladimir Plahotniuc şi Igor Dodon.

Mihai Ghimpu s-a arătat optimist cu privire la dosarele deschise pe numele nepotului său, primarul suspendat Dorin Chirtoacă. Liderul PL spune că este absolut sigur că acesta va fi achitat.

În schimb, la adresa foştilor colegi unionişti care acum fac parte dintr-un alt partid, liderul PL, nu a avut cuvinte de laudă. 

La întrebarea de ce nu vorbea atât de tranşant despre Plahotniuc, atunci când era la guvernare, Mihai Ghimpu a răspuns - "Ori facem politică, ori citim versuri!". 
 
08 February 2018 19:32 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717