Știrile Curente

Meteo Horoscop
Pasageri blocați în ger
Au suportat gerul din cauza lui Putin. Mai mulți pasageri ai cursei Krasnoiarsk - Moscova s-au văzut nevoiți să stea cuminți două ore la bordul avionului, pe aeroportul Emelianovo, în așteptarea decolării. Oamenii au trebuit să îndure frigul siberian, pentru că ușile aeronavei au rămas deschise, la temperată de minus 16 grade. Totul, din cauza sosirii în oraș a președintelui Vladimir Putin. 

Pasagerii spun că decolarea a fost brusc oprită din cauza sosirii avionului în care se afla liderul de la Kremlin. Oamenilor li s-a explicat că angajații aerogării nu au putut ajunge pe platformă pentru a retrage scara şi să închidă uşa aparatului de zbor. 

Oamenii au relatat că au fost nevoiți să se îmbrace cu toate hainele pe care le-au avut, întrucât căldura din avion nu putea fi pornită din cauza unei defecțiuni. 

Potrivit presei, în momentul vizitei președintelui, peste 15 curse de pe aeroportul din Krasnoiarsk au înregistrat întârzieri. Vladimir Putin s-a deplasat la Krasnoiarsk pentru a se întâlni cu mai mulți oameni de afaceri locali. Autorităţile ruse iau adesea măsuri drastice înainte de vreo vizită a şefului statului. 
 
08 February 2018 19:33 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717